Selecteer een pagina

Met behulp van onderstaand formulier meldt u zich aan voor de cursus ABCDE voor artsen. Onder het kopje ‘cursusdata’ kunt u aanvinken welke datum u het best schikt. Na uw aanmelding ontvangt u een bevestiging via e-mail met de benodigde informatie. Mocht u deze na 3 dagen niet hebben ontvangen, neem dan contact met ons op via cursus@expertcollege.com.

Let op! Dit inschrijfformulier is voor de cursus ABCDE voor artsen. Via onderstaande links komt u terecht op de websites van onze andere blended learning-cursussen.

Persoonsgegevens

Organisatie

Cursusdata

Overnachting

Wilt u overnachten in de buurt van de leslocatie (Gondel 1, Amstelveen)? U betaalt € 100,- per persoon per overnachting in een viersterrenhotel, inclusief ontbijt. Houd er rekening mee dat we u op de cursusdagen om 8.15 uur op de leslocatie verwachten.

NeeJa

Opmerkingen

Dieetwensen

Facturatie
Vink aan wat van toepassing is (verplicht)*

Factuurgegevens

Zo correct en volledig mogelijk invullen

Bill-ostenplaats *

Afdeling *

Plaats *

T.a.v *

E-mailadres. De factuur zal per mail verstuurd worden naar het opgegeven e-mailadres. *

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden, disclaimer en privacy verklaring.

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden ENI-BN MB 2019 voor deze cursus.

Uw persoongegevens worden uitsluitend gebruikt voor het beantwoorden van uw aanvraag en voor het uitvoeren van acties gerelateerd aan uw deelname.

X

Beste cursisten,

Vanaf 1 juli zijn de praktijkcursussen, conform de richtlijnen van het RIVM, weer van start gegaan. Cursisten waarvan de cursus wegens COVID-19 is geannuleerd zijn voor een groot deel al opnieuw ingepland.

Wegens het opvolgen van de richtlijnen is het tijdelijk niet mogelijk om je online in te schrijven. Alle inschrijvingen worden verwerkt op basis van een maximaal aantal cursisten afkomstig uit verschillende ziekenhuizen.

Wij hebben nog enkele plekken beschikbaar in november en december. Bij interesse in deelname aan onze ABCDE voor artsen cursus vragen wij u graag om contact op te nemen met cursus@expertcollege.com. Uw mail wordt op werkdagen binnen 24 uur in behandeling genomen. Voor dringende vragen kunt u telefonisch contact opnemen via 020 545 33 80.