Selecteer een pagina

Met behulp van onderstaand formulier meldt u zich aan voor de cursus ABCDE voor artsen. Onder het kopje ‘cursusdata’ kunt u aanvinken welke datum u het best schikt. Na uw aanmelding ontvangt u een bevestiging via e-mail met de benodigde informatie. Mocht u deze na 3 dagen niet hebben ontvangen, neem dan contact met ons op via cursus@expertcollege.com.

Let op! Dit inschrijfformulier is voor de cursus ABCDE voor artsen. Via onderstaande links komt u terecht op de websites van onze andere blended learning-cursussen.

Persoonsgegevens

Organisatie

Cursusdata

Overnachting

Wilt u overnachten in de buurt van de leslocatie (Gondel 1, Amstelveen)? U betaalt € 100,- per persoon per overnachting in een viersterrenhotel, inclusief ontbijt. Houd er rekening mee dat we u op de cursusdagen om 8.15 uur op de leslocatie verwachten.

NeeJa

Opmerkingen

Dieetwensen

Facturatie
Vink aan wat van toepassing is (verplicht)*

Factuurgegevens

Zo correct en volledig mogelijk invullen

Kostenplaats *

Afdeling *

Plaats *

T.a.v *

E-mailadres. De factuur zal per mail verstuurd worden naar het opgegeven e-mailadres. *

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden, disclaimer en privacy verklaring.

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden ENI-BN MB 2019 voor deze cursus.

Uw persoongegevens worden uitsluitend gebruikt voor het beantwoorden van uw aanvraag en voor het uitvoeren van acties gerelateerd aan uw deelname.

X

Wegens voorzorgsmaatregelen rondom COVID-19 is het niet mogelijk om u online in te schrijven. Wij hebben nog enkele plekken beschikbaar in november en december. Bij interesse in deelname aan onze ABCDE voor artsen cursus vragen wij u graag om contact op te nemen met cursus@expertcollege.com. Uw mail wordt binnen 24 uur in behandeling genomen. Voor dringende vragen kunt u telefonisch contact opnemen via 020-545 33 80