Selecteer een pagina

Voorbereiding middels e-learning

Adaptief, efficiënt & beeldend

Nieuwe technologie brengt nieuwe mogelijkheden. Met behulp van e-learning wordt het leertraject efficiënter en plezieriger. De combinatie van het adaptieve leersysteem en de interactieve animaties zorgen voor het hoogste rendement.

De e-learning van ExpertCollege zijn vraaggestuurd; dat wil zeggen dat de module wordt doorlopen aan de hand van vragen. Het bestuderen van grote stukken tekst is hierdoor overbodig geworden.

Het adaptieve systeem houdt bij welke onderdelen al goed beheerst worden en waar (nu nog) de hiaten zitten. Op basis hiervan wordt het aantal en het soort vragen volledig aangepast op het individuele kennisniveau. Onderwerpen die de cursist al goed beheerst hoeven hierdoor niet onnodig herhaald te worden. Onderwerpen die de cursist nog niet onder de knie heeft, worden extra getraind. Dit systeem houdt zelfs rekening met de mate waarin een cursist de lesstof neigt te vergeten, zodat wanneer nodig de stof wordt herhaald.

De aantrekkelijke vormgeving, state-of-art animaties en simulaties creëren een beeldende en stimulerende leeromgeving.

Middels deze e-learning wordt de leerstof snel eigen gemaakt, waar en wanneer het u uitkomt!

Praktijkdag(en)

Simulatietraining in een veilige leeromgeving

Na het afronden van de voorbereiding, hebben alle cursisten bij aanvang van de praktijkcursus hetzelfde hoge kennisniveau bereikt. Hierdoor is er tijdens de praktijkcursus meer ruimte voor uitdagende en verdiepende materie en interessante scenario’s.

De kracht van herhaling en veel zelf doen, wordt gecombineerd in de ‘drill-methode’.

Met ‘drillen’ wordt bedoeld dat het protocol (afhankelijk van welke cursus gevolgd wordt), zoveel mogelijk herhaald en zelf uitgevoerd wordt. Tijdens de ‘drill’ wordt het protocol getraind en eigen gemaakt, zonder dat er afwijkingen zijn bij de patiënt.

Wanneer het protocol feilloos in het geheugen zit, wordt een verscheidenheid aan scenario’s getraind. In deze hands-on-training heeft de patiënt dus wél een aandoening en moet de cursist de diagnose stellen en een behandeling inzetten.

De drill en scenario’s worden afgewisseld met korte, praktijkgerichte praatjes.

ExpertCollege heeft jarenlang succesvol ervaring in het geven van cursussen op de blended learning-methode. De cursussen worden gegeven door ervaren, enthousiaste docenten in een veilige leeromgeving en goede sfeer.

Blended learning is dus de ideale leermethode voor het bereiken van een hoog kennisniveau én nuttige praktijkervaring.

X

Beste cursisten,

Vanaf 1 juli zijn de praktijkcursussen, conform de richtlijnen van het RIVM, weer van start gegaan. Cursisten waarvan de cursus wegens COVID-19 is geannuleerd zijn voor een groot deel al opnieuw ingepland.

Wegens het opvolgen van de richtlijnen is het tijdelijk niet mogelijk om je online in te schrijven. Alle inschrijvingen worden verwerkt op basis van een maximaal aantal cursisten afkomstig uit verschillende ziekenhuizen.

Wij hebben nog enkele plekken beschikbaar in november en december. Bij interesse in deelname aan onze ABCDE voor artsen cursus vragen wij u graag om contact op te nemen met cursus@expertcollege.com. Uw mail wordt op werkdagen binnen 24 uur in behandeling genomen. Voor dringende vragen kunt u telefonisch contact opnemen via 020 545 33 80.